Résultat du projet 3 | Le modèle de collaboration i-Coach

Il représente le résultat final du projet

Son objectif principal est de:

  • Tester la qualité et la fonctionnalité du cours de formation i-Coach;
  • Tester son impact sur les utilisateurs finaux;
  • Fournir des idées pour le modèle de collaboration i-Coach.

Acest lucru va fi realizat printr-un set dedicat de acțiuni de pilotare cu scopul specific de a cere participanților, adică utilizatorilor finali, să genereze feedback cu privire la eficacitatea și funcționalitatea i – Coach Training Toolbox.

Cel puțin 15 persoane per partener (105 în total) vor participa la acțiunile naționale de pilotare ale i- Coach Training Toolbox. Participanții vor fi invitați să-și împărtășească experiența generală și nivelul de satisfacție de la participarea la activitățile de pilotare și să ofere recomandări de îmbunătățire. Toate datele obținute prin intermediul acțiunilor de pilotare vor fi utilizate pentru a îmbunătăți, adapta și pregăti în continuare cursul de formare pentru crearea versiunii finale i – Coach Training Toolbox. Acești pași sunt considerați a fi de mare importanță, deoarece sunt atributele finale necesare pentru crearea Raportului i – Coach Collaboration Model, care se va baza pe modelul „triple helix” al inovației și va deveni o piatră de hotar importantă în construirea oportunităților de internship de calitate și asigurarea unui set de exemple de interacțiuni între industrie, mediul universitar și administrație.

Le soutien de la Commission européenne à cette publication ne constitue pas une approbation de son contenu, qui ne reflète que les opinions des auteurs, et la Commission ne peut être tenue responsable de l’usage qui pourrait être fait des informations qu’elle contient.

Projet № 2021-1-BG01-KA220-VET-000033358

Abonnement à la newsletter